GrIFK Handboll Stadium Teamsales klubbkollektion

GrIFK Handboll har tillsammans med Stadium och Puma skapat en klubbkollektion och som medlem i GrIFK kan du på https://www.stadium.fi/seurat/1431836 köpa utvalda träningskläder från vår klubbkollektion och få klubbens logotyp och initialer eller nummer direkt tryckta på de beställda varorna.

Du betalar för din beställning i webbshopens kassa och du kan välja om du vill ha beställningen levererad hem, till närmaste Stadium butik eller till närmaste PostNord pick-up punkt. Leveranstiden för din besällning är 5-10 arbetsdagar.

Beställer du produker från Stadiums övriga sortiment (tex skor och boll) levereras beställningen i två olika paket då leveranstiden för produkterna utanför klubbsortimentet är snabbare.

Lagens spelkläder (spelskjorta och shots) beställs av lagledningen centralt.

Du kan beställa kläder från sortimentet utan att vara medlem i Stadium men vi rekommenderar att skapa ett medlemskonto för att samla poäng både för dig själv och för laget. Välj vilket lag du stöder i din personliga profil (Tue seuraasi). Du kan stöda upp till fyra lag samtidigt.

Om du har några frågor om din beställning, vänligen kontakta Stadium kundtjänst på 0753 252 200 eller info.fi@stadium.fi

GrIFK Handboll Stadium Teamsales klubbkollektion