Första matchen efter julpausen slutade oavgjort mot HIFK

Efter en paus på några veckor kändes det bra för damerna att få spela match igen. En bra och positiv inställning syntes från första spelminuten i Helsingfors idrottshus. Matchen började jämnt och vid halvlek ledde Granis damer med ett mål.

Den andra halvleken startade lika jämnt och det var spännande enda till slut då Rehnberg vid tiden 59.23 sköt GrIFK till ledning men HIFK lyckades med 8 sekunder kvar kvittera till 22-22.

Carolina Rehnberg pangade in 5 mål ikväll och var nöjd över det goda lagspelet. ”Alla vågade ta för sig och vi klarade av att spela avslappnat med bra fart. I halvsnabba anfall har vi ännu att förbättra. Synd att det inte blev vinst men 1 poäng smakar ändå bra.”

Tränare Kihlstedt är på samma linja med Rehnberg ”Det var en positiv match på många sätt för oss. Vi spelar modigt och med bra inställning i 60 minuter, trots en svacka i andra halvlek på tio minuter utan mål för oss.”

Cara Feodoroff blev belönad med 1 lähitapiola stjärna för sina 12 viktiga parader i mål och Carolina Rehnberg fick 2 stjärnor för bra spel.

Nästa match är hemma i Grottan lördagen den 19.1 kl.13.30 då Sjundeå IF kommer på besök.