Hyvä puolustus ei riittänyt pitämään pisteitä Kauniaisissa

GrIFK ja HIFK kohtasivat toista kertaa naisten SM-sarjassa tällä kaudella. Ensimmäinen ottelu Helsingissä päättyi 28-21 HIFKlle.

Granin naiset olivat valmistautuneet hyvin otteluun ja alla oli tiukka voitto KyIFistä joka varmasti antoi lisää itseluottamusta joukkueelle.

Ottelu alkoi vähämaalisesti ja GrIFK ei saanut kunnolla hyökkäystä käyntiin. Tiukka puolustus sekä hyvä maalivahtipeli piti kuitenkin vierasjoukkueenkin maalit vähissä ja erätauolle mentiin tilanteessa 4-10.

Toinen erä alkoi pirteämmin ja huomasi ettei Granin naiset ollut luovuttamassa. Maaleja alkoi tulla ja yleisö eli mukana ottelun käänteissä. HIFKi onnistui kuitenkin pitämään johdon koko ottelun ajan.

Valmentaja Kihlstedt : “Heikkoa hyökkäspeliä ensimmäisellä puoliajalla. Päästiin paremmin mukaan toisella puoliajalla ja silloin teimme parempia ratkaisuja hyökkäyspäässä.”

Myös joukkueen kapteeni Carolina Böckelman oli samoilla linjoilla valmentajan kanssa. “Hidasta hyökkäspeliä ensimmäisellä puoliajalla mutta hyvää puolustusta. Tekniset virheet pitää saada minimiin. Oli mukavaa että kaikki tsemppasi loppuun asti vaikka olimme häviöllä. Seuraavalla kerralla pitää pelata täysillä 60min, alusta loppuun.”

Irina Jolkkosella (kuvassa) oli hyvä meno kentällä ja teki eniten maaleja ottelussa, upottaen pallon kuusi kertaa HIFKin maaliin.

Kotijoukkueen maalivahti Cara Feodoroff torjui 12 kertaa ja palkittiin kahdella LähiTapiola tähdellä.

GrIFKin naiset suuntaavat seuraavaksi Siuntioon, SIFin vieraiksi, keskiviikkona 14.11.

Seuraava kotiottelu pelataan lauantaina 15.12 klo.16.00 Luolassa jolloin vieraaksi saapuu Karjaan BK-46.