Carolina Böckelman palaa takaisin Graniin

Carolina Böckelman siirtyy Dickenistä GrIFK:hon.

Naisten SM-sarjassa neljänneksi viime kaudella sijoittunut GrIFK jatkaa pääosin omien kasvattien voimin ja vahvistuu kahdella uudella yhdeksän metrin pelaajalla kun Carolina Böckelman ja Greta Wiren siirtyvät Dickenistä Granin valkovihreisiin väreihin. Urallaan viittä SM-kultaa juhlinut Böckelman valittiin SM-sarjan All stars-joukkueeseen kaudella 2015-16. 160 SM-ottelussa 546 maalia tehnyt pelinrakentaja on edustanut Suomea 13 maaottelussa.

“Uudet haasteet ovat aina hieno mahdollisuus”

“Asenteeni on aina ollut että rakennetaan ryhmästä voittajajoukkue. Uskon että tuon joukkueeseen lisää vahvaa voittaja-asennetta, joka sisältää annoksen periksiantamattomuutta, kovuutta, sopivan määrän nöyryyttä ja kokemuksen tuomaa rauhallisuutta”, Böckelman kertoo tulevista odotuksista ja tavoitteista.

26-vuotiaan pelinrakentajan ura alkoi pikkujunnuna GrIFK:ssa. B-juniorina tie vei Spartaan, jossa saavutuksena oli ensimmäinen SM-kulta. Spartasta matka jatkui Dickeniin, jossa mestaruuksia tuli neljä lisää. Nyt edessä on paluu Kauniaisiin ja tuttuun seuraan:

“Spartassa minulla oli mahdollisuus pelata isosiskoni Michaelan kanssa ja yhdessä saatiinkin ensimmäinen SM-mitali. Minusta tuntui että olisi hienoa myöskin pelata pikkusiskoni Sophian kanssa, jota olen junnaikanakin valmentanut. Mahtava nähdä miten yhteistyö toimii ja mitä saadaan aikaiseksi.”

Valmennusjohto mielissään vahvistuksesta

Joukkueen valmentajina jatkavat Sam Kihlstedt ja Miro Koljonen ovat tyytyväisiä Böckelmanin paluusta kasvattajaseuraansa.

Heidän mukaan rutinoitunut pelintekijä tuo Granin nuorelle joukkueelle valtavan määrän johtajuutta. “Hän on todellinen joukkuepelaaja, juuri sitä tyyppiä jollaista haettiinkin. Lisäksi on hienoa saada seuran oma kasvatti takaisin kotiin. Caro tulee myös olemaan mukana seuran junioritoiminnassa ja se tuo lisäarvoa koko GrIFK:n tyttökäsipalloilulle.”

Kausikorttihaaste toteutumassa!

GrIFK tavoittelee runkosarjan kotiotteluihin yli kahtasataa kausikorttilaista lupaamalla kortin puoleen hintaan kaikille jotka osallistuvat haasteeseen kesäkuun loppuun mennessä. Tähän mennessä 10 kotiotteluun oikeuttavaan 35 euron korttiin oikeuttavia sitovia varauksia on jo 140. Loppukiriin voit osallistua osoitteessa grifk-handball.com/naiset/liput/