Nytt år – nya kämpatag!

Efter en kort och välförtjänt ledighet är vi tillbaka!

Höstens andra omgång blev en kopia av omgång 1 (åtminstone resultatmässigt). Vårt mål var att kunna utmana de starkare lagen (HIFK, Dicken och SIF) bättre än i första omgången och få poäng med oss hem från matcherna. Men, vårt spel har ändå utvecklats och vi går i rätt riktning. Laget har jobbat bra, flickorna har tränat hårt och nu ser vi fram emot omgång 3.

Våra mål för omgång 3 är att få ihop vårt spel så att vi kan utmana också de bättre lagen.  Vi ska använda vårt snabba spel under hela matchen, få ännu mera bredd i spelet och kunna spela smart och klokt. Under 3 omgången får vi dessutom Ingrid Lindholm med i truppen,  så det kommer att bli spännande att se hur hon vågar ta för sig och kommer in i sitt nya lag.

Cupfinalen

Hösten kulminerade i cupfinalen på lördag 21.12 där vi såg ett taggat GrIFK möta mästarna HIFK. Tack flickor för den otroliga kämpainsatsen där vi lämnade allt på planen. Vi förlorade mot det bättre laget och gratulerar HIFK till vinsten. Men med denna glöd och inställning under våren har vi möjligheten att utmana alla lag i serien.

Tack för det fina stödet vi fått under höstsäsongen! Vi hoppas att det fortsätter under våren.

Ses den 8.1.2020 i Grottan då serien fortsätter mot Atlas!

Coacharna Gutte & Ankan