• GrIFK Business & Sport

 • Mika Salo

  Tiimityöskentely
  – toimivan tiimin tunnusmerkit

 • Jari Saario

  Sisulla, periksi-
  antamattomuudella ja
  rohkeudella kohti tavoitteita

GrIFK Elit järjestää korkeatasoisen
Business & Sport seminaarin
Kauniaisten Uudessa Paviljongissa 28.2.2024

GrIFK Elit järjestää korkeatasoisen
Business & Sport seminaarin
Kauniaisten Uudessa Paviljongissa 28.2.2024

28.2.2024

Alkaen kello 17:15

Kauniaisten Uusi Paviljonki

Läntinen koulupolku 3, Kauniainen

Järjestäjä

GrIFK

Tämä seminaari on sinulle, jos

Tarvitset inspiraatiota ja nostetta

INSPIRAATIO

Ideoita tavoitteiden saavuttamiseksi

JOHTAMINEN

Haluat rakentaa voittavan tiimin

TIIMIN RAKENTAMINEN

Etsit rohkeutta toteuttaa suuria tavoitteita

ROHKEUS

Kenelle

Seminaari sopii mainiosti sekä tiimityössä töitä tekevälle että johtajalle, kuin urheilijoille, valmentajille sekä urheilijan vanhemmille.

Milloin

28.2.2024 kello 17:15

Missä

Kauniaisten Uusi Paviljonki
Läntinen koulupolku 3, Kauniainen

Hinta

150 euroa, joka sisältää illallisen juomineen.

Illan ohjelma

Klo 17.15
Familian ja Hyvä Apajan suunnittelema Buffet illallinen

Klo 18.45
Christian Segersven GrIFK
– Tervetuloa

Klo 19.00
Mika Salo
“Tiimityöskentely – toimivan tiimin tunnusmerkit”

Klo 19.50
Jari Saario
“Sisulla, periksiantamattomuudella ja rohkeudella kohti tavoitteita”

Tilaisuus päättyy noin kello 21.

Osallistumalla tapahtumaan tuet GrIFK Elit joukkuetta sekä GrIFK:n käsipallojunioreiden toimintaa.

Mika Salo:

Tiimityöskentely – toimivan tiimin tunnusmerkit

Mika Salo on tunnettu suomalainen entinen Formula 1 -kuljettaja, joka jakaa ainutlaatuisen näkökulmansa tiimityöstä ja sen merkityksestä menestyksessä. Salo ei ole ainoastaan kokenut huipputason kilpa-ajaja, vaan myös tiimityön mestari, joka ymmärtää, miten yhteistyö, luottamus ja keskinäinen tuki muodostavat voittavan kombinaation.

Mika Salo kantaa mukanaan vuosien varrella kertynyttä tietotaitoaan ja kokemuksiaan Formula 1 -maailmasta, jossa jokainen pieni yksityiskohta voi olla ratkaiseva. Hän avaa kulissien takana piileviä haasteita ja menestystarinoita, jotta yleisö voi oppia arvokkaita oppeja tiimityön dynamiikasta

Puheissaan Mika Salo korostaa tiimityön merkitystä menestyksessä. Hän tietää, että Formula 1 -tiimin toiminta on saumatonta yhteistyötä, jossa jokainen jäsen on tärkeä osa suurempaa kokonaisuutta. Salo jakaa tarinoita omista kokemuksistaan ja niistä hetkistä, joissa tiimi teki eron voiton ja tappion välillä. Hän rohkaisee kuulijoitaan löytämään oman roolinsa tiimissä ja ymmärtämään, miten jokaisen panos omaan työtehtävään vaikuttaa koko organisaation menestykseen. Mika Salo puhuu myös avoimesti haasteista, joita tiimityössä voi kohdata, ja antaa käytännön vinkkejä niiden voittamiseksi. Hän painottaa kommunikaation, luottamuksen ja keskinäisen kunnioituksen roolia, jotka ovat olennaisia tiimin saumattoman toiminnan varmistamiseksi.

Mika Salo ei ole vain entinen Formula 1 -kuljettaja, vaan myös tiimityön mestari, joka inspiroi yleisöään omalla elämäntarinallaan ja jakamalla arvokkaita oivalluksiaan tiimityön dynamiikasta. Hänen puheensa ja Q&A-sessiot herättävät ajatuksia, innostavat ja antavat kuulijoilleen konkreettisia työkaluja tiimityön parantamiseksi omassa organisaatiossaan.

Jari Saario:

Sisulla, periksiantamattomuudella ja rohkeudella kohti tavoitteita

Mistä löytää rohkeus lähteä toteuttamaan suurta tavoitetta? Miten pitää pää kylmänä ja tavoite kirkkaana ääriolosuhteissa? Entä miten kerta toisensa jälkeen ylitetään eteen tulevat esteet?

Atlantin yli ja takaisin soutanut suomalainen palomies Jari Saario vastaa muun muassa näihin kysymyksiin motivoivissa puheenvuoroissaan.

Itsensä haastamista rakastava Jallu asetti itselleen äärimmäisen tavoitteen: soutaa yli Atlantin ja takaisin – ja loi matkastaan yhden puhutuimmista someilmiöistä, jota paitsi ihmiset globaalisti, myös media on seurannut tarkasti.

Omakohtaisia tarinoita tavoitteiden saavuttamisesta

Jari Saario on karismaattinen ja sanavalmis puhuja, jonka puheenvuorot johdattavat kuulijat omakohtaisten tarinoiden kautta tavoitteiden saavuttamisen, motivaation ja itsensä johtamisen teemoihin. Motivoivat puheenvuorot tuovat esiin todellisen suomalaisen sisun ja rohkaisevat kuulijaa kulkemaan määrätietoisesti kohti omia tavoitteita. Jari Saarion puheet ovat täynnä positiivista energiaa ja innostusta.

Jari Saarion väkevästä ja inspiroivasta tarinasta saa oivalluksia ja voimaantumista. Hän yhdistää voimakkaan sanoman, sydämellisen lähestymistavan ja vahvan yhteyden yleisöönsä, tehden hänen puheistaan unohtumattomia elämyksiä. Jarin puheet ovat tunnettuja syvällisyydestä, intohimosta ja kyvystä välittää voimakas viesti kuulijoilleen. Hän kietoo yhteen omat kokemuksensa, elämänohjeensa ja huumorinsa luoden puheita, jotka koskettavat syvältä ja jättävät pitkäaikaisen vaikutuksen.

Tapahtuman yhteistyökumppanit

Tapahtumalippujen tilaus

  Tilaajan nimi tai yritys *

  Sähköpostiosoite *

  Puhelinnumero

  Lippujen lukumäärä *

  Laskutusosoite *

  Postinumero *

  Postitoimipaikka *

  Haluatko kohdistaa tukesi tietylle joukkueelle?

  Osallistumalla tapahtumaan tuet GrIFK Elit joukkuetta sekä GrIFK:n käsipallojunioreiden toimintaa. Valitse alla olevasta listasta joukkue, jolle osoitat tukesi.

  Vahvistus