NSM 16.9: BK-46 – GrIFK * 18.15

Missa inte säsongens första seriematch

I morgon åker vi till Karis för att möta BK-46 i säsongens första seriematch!

Vad har laget tränat på i veckan?
Under veckan som gått har vi lagt fokus på vårt eget spel, bakåt har vi tränat på olika försvarsvarianter och framåt på en blandning mellan nytt och gammalt. Vi har jobbat på intensitet och på att minska tekniska fel. Vi har spelat en hel del för att komma in i matchkänslan.

Vad har jag lärt mig under veckan?
Själv har jag jobbat på inspel och utspel för att sätta andra i läge. Dessutom har jag fortsatt fokusera på avstämda skott.

Vem möter vi?
I morgon möter vi ett BK som är en säsong mer erfarna. BK har många bra spelare som vi behöver se upp med, även om det säkert är mycket nerver inblandade i säsongens första match.

En motståndare att hålla ögonen på
En av dem vi möter är Patricia Anckar, en spelare med hårt skott, men som även kan stega förbi. Vi får jobba extra hårt med vårt aktiva försvar för att få stopp på henne.

En egen spelare att hålla ögonen på
Emilia Karell, den enda nya spelaren i vårt lag. Snabb, stark och säker på sin kant. Kan försvara bra på många olika positioner. Passar bra in i vårt spel!

Mina matchrutiner
Iom sen match kommer mina förberedelser att innehålla åtminstone skön promenad i krispiga höstluften, förberedande gym, handboll på tv och bra mat.

Johanna Hilli