WBSHL 27.1.: GrIFK – Mistra, EST 38-21

Fjärde vinsten i Baltiska ligan!

Vi spelade hela första halvleken bra som ett lag. Försvaret fungerade bra, vilket ledde till att Mistra gjorde en del tekniska fel. Det gav oss möjligheten att kontra och göra snabba mål. Efter första halvleken var ställningen 22-8 till oss.

I halvtid diskuterade vi om att förbättra små fel både i anfallet och försvaret. Vi pratade även om att fortsätta springa och spela snabbt spel trots att vi ledde.

I andra halvleken lyckades vi ändå inte hålla helt samma nivå som i första. Vi fortsatte spela snabbt, men gjorde flera tekniska fel och kastade bort bollar. Ändå tappade vi aldrig ledningen vi hade efter första halvleken och matchen slutade i en skön, 38-21, vinst för oss!

Vi lyckades bra i anfallet, både i våra kontringar och uppställda spelet. Vi hade många olika målgörare på alla spelpositioner och speciellt våra yttrar spelade en bra match med många kontringsmål.

Efter lördagens vinst ligger vi nu på tredje platsen i Baltiska ligan. Ingenting är avgjort ännu, utan Baltiska ligan fortsätter i mars, då vi spelar våra tre sista matcher i Litauen!