Första omgången spelad, GrIFK med i medaljstriden

Handishälsningar från en stolt Goach Gutte!

Omgång 1:
“Nu är första omgången spelad och vi har fem seriematcher och en cupmatch bakom oss. Flickorna har jobbat hårt, de har tränat flitigt och visat att de faktiskt vill jobba för att slåss om medaljerna i år. Av 6 matcher har vi vunnit 3 och förlorat 3. Spelet utvecklas hela tiden och jag tycker att vi går framåt med stora steg, både individuellt och som lag.”

Omgång 2:
“Under omgång 2 fortsätter vi att prioritera den individuella utvecklingen under träningarna. Samtidigt kommer vi att fokusera på samspelet i både anfall och försvar, bl.a. med hjälp av videoanalyser.”

Mental träning:
“Under de inkommande två månaderna kommer spelarna att jobba med mental träning vid sidan av de vanliga träningarna. Målet är att vara här och nu hela tiden, att fokusera enbart på ögonblicket och inte grubbla över sånt som redan skett. Vi jobbar också med att stärka självförtroendet och hur vi påverkar varandra i tuffa situationer.”

“Jag är otroligt nöjd och stolt över damernas insats under den första omgången. I början av säsongen nämndes bara tre lag som kan kämpa om medaljerna. Nu när första omgången är spelad har vi verkligen visat att vi också hör hemma i medaljstriden!”

Ses i hallen
Coach Gutte

Ottelun tilastot

Ottelutiedot Tulospalvelussa