Lauantain käsipalloherkkua on jälleen tarjolla Luolassa kun GrIFK:n kanssa tasapisteissä oleva Atlas Vantaa saapuu Kauniaisten Luolaan. Molemmat joukkueet ovat pystyneet keräämään kymmenen pistettä seitsemästä pelatusta ottelusta. Ottelua voidaan siis kutsua neljän pisteen-otteluksi.

Tämän hetken sarjatilanne on kutkuttavan tasainen kun sijoilla 2-5 – Dicken, BK-46, Atlas Vantaa ja GrIFK – ovat identtisillä tuloksilla (5-0-2) keränneet kymmenen pistettä. Tämä nelikko, mitä luultavimmin, taistelee keväällä pelattavista ylemmän loppusarjan paikoista, joten keskinäiset pelit kyseisten joukkueiden välillä voi nousta arvoon arvaamattomaan.

GrIFK:n ja Atlaksen kohtaaminen on tämän syksyn toinen Luolassa. Ensimmäinen kohtaaminen joukkueiden välillä Suomen Cupin välierässä päättyi GrIFK:n kotivoittoon 27-23. Tuolloin ottelussa loistavasti torjunut Albert Georgs ja päävalmentaja Mikko Koskuen sanoin “loistavasti pelannut puolustus” antoivat avaimet voittoon. Atlaksella ottelussa esille nousi muun muassa maajoukkuemaalivahti Tuomas Laitinen 18 torjunnalla ja maajoukkueen pelintekijä Anthony Hellakoski yhdeksällä täysosumalla.

Luvassa on varmasti tiukka vääntö ja pisteitä ei huomenna ilmaiseksi jaeta. Tulkaa siis Luolaan kannustamaan Kauniaisten vihreät voittoon!

Tapahtumasivulle TÄSTÄ