GrIFK jatkaa Suomen Cupissa neljän parhaan joukkoon

GrIFK puolusti menestyksekkäästi viimevuotista finaalipaikkaansa Suomen Cupissa kun se tuuppasi matkalla kohti tämän vuoden loppuottelua tieltään SIF:n. Siuntiossa pelattu puolivälierätaisto päättyi Granin 25-31 (10-17) vierasvoittoon.

Grani ratkaisi ottelun jo avausjaksolla Richard Sundbergin johdolla. Molemmissa päissä ahertaneen Sundbergin saldoksi tuli kahdeksan maalia. Sami Silfver säesti kuudella ja Jasper Hellberg neljällä osumalla. SIF:n tehokkaimmat oli kuusi maalia mieheen heittänyt virolaiskaksikko Ott Varik-Sten Maasalu.

SIF:n ja GrIFK:n välisissä otteluissa on aina ollut tunnelmaa ja kentällä on perinteisesti lennellyt kipinöitä, niin tälläkin kerralla. Jäähyrikkaassa ottelussa isännille tuomittiin kuusi ja vierailijoille viisi kaksiminuuttista. Ottelun erikoisuus oli se, että molempien joukkueiden maalivahdit, SIF:n Mika Malassu ja GrIFK:n Albert Georgs saivat ottelun tuoksinassa käydä kuluttamassa jäähypenkkiä.

Välieräparit arvotaan 4.10. Luolassa pelattavan SM-liigaottelun GrIFK-Cocks yhteydessä. Granin lisäksi finaalipaikkoja hamuavat Cocks, Dickenin jatkosta pudottanut Atlas Vantaa ja tähän mennessä vain divarivastustajia kohdannut HIFK. Välierät pelataan aikataulun mukaan 17.-18.10.

Kuva: FSC Media

Ottelun tilastot

Ottelutiedot Tulospalvelussa