GrIFK testaa hankolaisten vieraanvaraisuuden

GrIFK siirtyy lauantaina piirun verran etelään kun otteluohjelmassa on vierasottelu HC HIK:ta vastaan. Hankolaisten nykyinen puolitoista vuotta ja 29 ottelua kestänyt liigataival ei ole vielä tuottanut pisteen pistettä, ja Graniakaan vastaan HIK:n ei lasketa kuuluvan ennakkosuosikkien joukkoon.

Viime kautta suuremmin satsauksin tälle kaudelle lähtenyt HIK ei ole onnistunut tahtomallaan tavalla. Puolustus on vuotanut viime peleissä reilun 30 maalin tahtiin ja jkun oukkueen tehot ovat jääneet liiaksi jo 69 maalia heittäneen Nikola Zujicin harteille, ei miehen loukkaantuminen ainakaan helpota tilannetta.

Hankolaisten tuorein hankinta, italialainen Francesco Lodato on vielä kirjoittamaton sivu. Kolmessa ottelussa neljä maalia tehneen viivapelaajan taidoista ei tässä vaiheessa ole selkeää kuvaa.

El Romantico kierroksen makupala

Kaikki 10 liigajoukkuetta ovat lauantain aikana pistejahdissa. ÅIFK ja HIFK aloittavat Turussa jo kello 14, SIF kohtaa PIF:n Siuntiossa tuntia myöhemmin, josta mennään taas tunti eteenpäin ja lähtöluvan saavat ottelut HC HIK – GrIFK Hangossa ja BK-46 – Atlas Vantaa Karjaalla. Kello 16:15 Pirkkolan parketilla alkaa Suomen Eurocup-edustajien välinen Dicken-Cocks, jossa revanssin hakuvuorossa on tällä kertaa Cocks.

SM-liigan viimeisellä kierroksella ennen joulutaukoa Grani saa vieraakseen tuttuja naamoja sisältävän paketin Turusta. Ottelu ÅIFK:ta vastaan pelataan keskiviikkona 19.12. klo 19:00. Ensi vuonna liiga jatkuu tammikuun 12. päivä Siuntiossa.