BK-46 pudotti GrIFK:n Cupista

GrIFK:n taival Suomen Cupissa jäi tänä vuonna yhteen otteluun. BK-46, joka on yksi SM-liigan suurimmista mitalisuosikeista, piti nuoren, taisteluvalmiin kotijoukkueen pihdeissä ja jatkaa Cupin puolivälieriin.

Ensimmäisen puolituntisen (14-17) joukkueet kulkivat vielä tasaisissa merkeissä, BK askeleen-pari edellä, mutta toisen jakson alkajaisiksi kahdeksan minuutin terävämpi jakso venytti eron kahdeksaan maaliin (15-23). Loppua kohden peliin sekoittui aavistus rentoutta puolin ja toisin, mikä näkyi virheiden lisääntymisenä muuten kohtalaisen hyvässä alkukauden ottelussa. Loppulukemat Kauniaisissa kirjattiin lukemin 23-33.

Anton Karlsson kentän paras

GrIFK:n ruotsalaissentteri Anton Karlsson on osoittautumassa erinomaiseksi hankinnaksi. Mies on pallovarma ja vahva viivapelaaja, jonka mukana Cocksista täksi kaudeksi Karjaalle palannut maajoukkuepelaaja Robin Sjöman ei pysynyt puhtain ottein alkuunkaan. Sjöman joutui repimään ja sitomaan kolmen kaksiminuuttisen edestä ja joutui jättämään kentän ajassa 50:00.

Granin omasta nuorisokaartista eniten vastuuta sai Jonathan Almark, joka pelasi ennakkoluulottomasti ja viimeisteli kaksi maalia. BK:n Andreas Rönnberg hyödynsi totutusti parhaiten kotijoukkueen puolustuksen virheet, romuluisena puolustajana paremmin tunnettu Alex Lignell puolestaan oli odottamattoman liukas hyökkäyspään tehopakkaus.

Samat joukkueet kohtaavat toisensa jo tulevana sunnuntaina liiga-avauksen merkeissä Karjaalla.

GrIFK – BK-46 23 – 33 (14 – 17)

Maalintekijät ja joukkue:

GrIFK: Anton Karlsson 7, Miro Koljonen 4, Sami Silfver 3 (1), Benjamin Olsson 2, Patrik Lång 2, Jonathan Almark 2, Alexander Lång 1, Jere Kantee 1, Erik Åkermark 1, Jasper Hellberg, Emanuel Holfve, Patrik Johanson, Niclas Laurent, Albert Georgs (mv), Atte Pakarinen (mv).

BK-46: Alex Lignell 7, Sebastian Säkkinen 6 (2), Andreas Rönnberg 4, Oliver Nordlund 4, Viktor Westerlund 3, Linus Sjöman 3, Miska Henriksson 2, Janne Korpimäki 2, Linus Lindberg 1, Albert Lindholm 1, Robin Sjöman, Nicholas Mavrostomos, Mikael Heinonen (mv), Bogdan Klepa (mv).

Ulosajot:

GrIFK: Benjamin Olsson, Alexander Lång, Erik Åkermark, Niclas Laurent.

BK-46: Andreas Rönnberg, Robin Sjöman 3×2 min, Linus Lindberg, Alex Lignell, Albert Lindholm.