Cocks ei säälinyt GrIFK:ta

Ero SM-liigan kärkijoukkueen ja GrIFK:n välillä näyttää viikon kahden keskinäisen ottelun perusteella olevan 17 maalia. 20-37 kotitappion jatkoksi riihimäkeläiset ottivat kotikentällään yhtä selvän 33-16 (16-7) voiton ja jatkavat matkaansa kohti runkosarjan voittokamppailuja. Granilla on edessään taistelu neljännestä sijasta. Ottelun maalirohmuksi nousi Teemu Tamminen kymmenellä osumallaan, Miro Koljonen oli vieraiden tehokkain kuudella maalillaan.

“Vaikeaa oli”

“Lähdimme hakemaan parempaa peliä kuin keskiviikkona, ja ajoittain siinä onnistuttiinkin. Sitten tuli teknisiä virheitä ja joukkuevirheitä, ja Cocks rokotti heti”, Granin valmentaja Kaj Hagman kommentoi ottelua.

Kierroksen muissa otteluissa HIFK voitti perjantaina PIF:n  36-29 ja Dicken ÅIFK:n 23-20. Lauantaina Atlas Vantaa kävi hakemassa pistet Hangosta 14-26. Siuntiossa oli selvästi jännempää kun BK-46 otti nimiinsä Länsi-Uudenmaan herruuden 27-28 vierasvoitolla.

PIF- ja HIFK-pelit määräävät kevään jatkon

GrIFK:lla on jäljellä vielä kaksi runkosarjan ottelua, joiden tulosten perusteella määräytyy se pelataanko Kauniaisissa tänä keväänä ylemmän vai alemman jatkosarjan merkeissä. Paraisille matkataan perjantaina 8.2. ja HIFK saapuu vieraaksi Luolaan 13.2.

Kuva: Tomi Hänninen – Chilipictures.fi

Ottelun tilastot

Ottelutiedot Tulospalvelussa