Kauden jatkoa havitteleva ÅIFK Granin vieraaksi

Alemman jatkosarjan jo voittanut GrIFK saa viimeisessä ottelussaan vieraakseen ensimmäisiä pudotuspelejään miesmuistiin tavoittelevan ÅIFK:n. Kupletin juoni lauantain ottelussa on selvä: Mikäli turkulaiset poistuvat Luolasta pisteittä, joukkueen kausi on päättynyt, muussa tapauksessa HIFK saa keskittyä jo ensi kauteen ja ÅIFK:ta hymyilyttää.

GrIFK:n sarjavoiton ratkettua joukkueen pelaavassa miehistössä on näkynyt huomattava määrä pelaajia, jotka kauden mittaan ovat jääneet vähemmälle peliajalle ja myös lauantaina on mahdollista, että joillekin runkopelaajille on myönnetty lepoaikaa, juuri kuten HIFK:ta vastaan viime tiistaina nähtiin. Samalla kotijoukkueelle siunaantuu loistava tilaisuus hyvään viimeistelyyn ennen SIF:iä vastaan pelattavaa puolivälieräsarjaa.

ÅIFK tulee satavarmasti latautuneena Graniin. Panos on kohdillaan ja takana taisteluvoitto ratkaisupelissä HIFK:ta vastaan. Mikäli turkulaiset etenee jatkopeleihin, se saavuttaa parhaan sijoituksensa SM-liigassa sitten kauden 2014-15, jolloin se oli liigassa viides.

Helsinkiläisillä hankalat jatkosarjat

Kumpi tahansa kaksikosta HIFK/ÅIFK jatkoon etenee, saa vastustajakseen ylemmässä jatkosarjassa yskähdelleen Dickenin. Lauttasaarelaiset selvittivät runkosarjan menettämättä pistettäkään. Dicken lähti ylempään jatkosarjaan piikkipaikalta maksimibonuspistein, mutta viisi ottelua myöhemmin joukkue saa todeta, että Cocks ja BK-46 ovat karanneet tavoittamattomiin ja omineet suorat välieräpaikat. Samanlainen pudotus uhkaa nyt HIFK:ta, joka pystyi kuudessa ottelussaan vain yhteen voittoon ja yhteen tasapeliin.

Puolivälieriin muutoksia

Käsipalloliitto tiedotti perjantaina, että se siirtää puolivälierien kahta ensimmäistä ottelukierrosta parilla päivällä. Siirron taustalla on miesten maajoukkueen paluu EM-karsintaottelusta Sveitsistä, ja sitä seuraava maajoukkuepelaajien pakollinen karanteeni ennen vapautumista koronatestistä.

Pudotuspelien runkopäivämääriin muutoksia

SolisSportilta selostuksen kera

Ottelu pelataan jo totuttuun tapaan ilman yleisöä, mutta sitä voi seurata livenä Topias Setälän selostamana Solidsportista.


Katsomojärjestelyt GrIFK Elitin kotiotteluissa

Katsomojärjestelyt GrIFK Elitin kotiotteluissa – maski naamaan ja matsiin!

THL:n suosituksen mukaisesti kaikissa käsipallon pääsarjojen otteluissa paikan päälle saapuvaa yleisöä kehoitetaan käyttämään kasvomaskia taatakseen kaikille turvallisen tapahtuman.
Ottelu pelataan tyhjälle katsomolle
Kaikki GrIFK:n ottelut Livenä vain 9,90€/kk!