Runkosarja päättyy mestarien vieraana

SM-liigan runkosarjan viimeinen kierros pelataan lauantaina kello 16:00 alkaen. HIFK:n ottelut on jo oteltu, viimeiset pisteet ennen jatkosarjoihin siirtymistä jaetaan Riihimäellä, Turussa ja Karjaalla, jossa kohtaavat runkosarjan toiseksi sijoittuva BK-46 ja kolmonen GrIFK. Muissa otteluissa pisteitä jahtaavat Cocks ja SIF sekä ÅIFK ja Dicken.

Karjaan raitapaidat ovat olleet GrIFK:lle sitkeä pala purtavaksi jo useamman vuoden ajan. Muutamaa tasapeliä lähemmäs voittoa ei granilaiset ole päässeet sen jälkeen, kun seura palasi SM-liigaan kaudelle 2016-17. Tällä kaudella joukkueet ovat pelanneet kolme ottelua, joista kaksi liigassa ja yksi Suomen Cupissa, ja jokaisen on vienyt nimiinsä BK.

Lauantain ottelulla ei kummallekaan ole sijoitusten kannalta merkitystä, mutta ottelu toimii hyvänä harjoituksena parin viikon päästä alkavaa ylempää jatkosarjaa silmällä pitäen. Kentällä nähtäneenkin vauhdikasta käsipalloa ja viimeisimmät harjoituskentillä hiotut kuviot jätetään suosiolla jatkosarjapeleihin.

Runkosarjan viimeisen kierroksen otteluihin on jäänyt valitettavan vähän todellisia panoksia. Ainoastaan SIF:llä on enää mahdollisuus nousta Dickenin ohi viidenneksi, mutta se vaatisi paitsi voittoa Cocksista Riihimäellä sja amaan aikaan Dicken ei saisi saada pisteitä Samppalinnassa ÅIFK:lta.

Ylempi jatkosarja starttaa Suomen Cupin finaaliviikonlopun jälkeen 11.2. pistetilanteesta Cocks 3, BK-46 2, GrIFK 1 ja HIFK 0. GrIFK pelaa ensimmäisen kierroksen ottelunsa Cocksin vieraana, Grani ja BK-46 kohtaavat Luolassa viikkoa myöhemmin.

HandisTV on käsipallon uusi koti

SM-liigan jokaista ottelua voi seurata katsomon lisäksi myös kotoa käsin. Kaikki Solidsportin kotimainen käsipallosisältö löytyy nyt suoraan suomalaiselle käsipallolle räätälöidystä HandisTV:stä, joka kokoaa uudella tavalla yhteen kaikki käsipallon suorat lähetykset ja muut tapahtumat.

Voit tarpeesi ja mieltymystesi mukaan joko ostaa katseluoikeuden yksittäiseen otteluun, liittyä joukkueen kuukausikannattajaksi tai ostaa Kausipassin kilpailukykyiseen hintaan.

Tilaamalla SolidSportin kanavan handis.tv:ssä joko kuukausikannattajana (9,90 €/kk) tai Kausipassilla (79 €) saat katsottavaksesi kaikki SM-liigan ottelut livenä sopimuskauden ajan. Lue lisää vaihtoehdoista >