Grani ja HIFK pistejakoon Luolassa

Topias Laine: Meillä oli erittäin hyvä alku ottelulle, mutta sitten emme enää hyödyntäneet saamiamme paikkoja. He palasivat peliin vastahyökkäyksillä ensimmäisellä puoliajalla ja sitten toisella puoliajalla meidän piti jahdata heitä koko ajan. Tällä hetkellä on vaikea analysoida, mikä ei toimi, mutta minun täytyy antaa kunniaa sille, että loppujen lopuksi saimme pisteen, joten saimme jotain irti pelistä.

Håkon Nedrum: Aloitamme erittäin hyvin ja johdamme viidellä pallolla. Sitten pelimme hyytyy emmekä pysty katkaisemaan momentumia, mikä johtaa siihen, että he syövät johtomme ja menemme tauolle tasalukemissa. Olemme jäljessä lopun ottelusta ja jahtaamme heitä yhden tai kahden maalin erolla, joten osoittaa erittäin hyvää asennetta, että saamme tästä ristin. Kun peliä on viisi minuuttia jäljellä, olemme kolme maalia jäljessä. Sitten voitamme viimeiset viisi minuuttia 5-2, ja tämä on se, mitä saamme ottaa ottelusta mukaamme. Emme koskaan anna periksi, vaan teemme kovasti töitä ja pääsemme uudelleen mukaan peliin. Sitten meillä on lopussa vielä mahdollisuus ottaa pisteet kotiin, mutta olen tyytyväinen yhteen pisteeseen – mielestäni molemmat joukkueet ansaitsivat sen.