Efter fyra raka förluster vill vi att poängen börjar trilla in

Vi har fått ladda om batterierna och tränat ännu hårdare

Det blev förlust mot Mästarna Cocks med 19-25. Matchen började illa för oss då vi kom tidigt i underläge med ett par bollar men reste oss och gjorde en helt ok insats om man jämför mot de tidigare matcherna vi spelat. Försvaret var mycket bättre och aggressivare men det finns mycket mer att hämta i anfallet. Men säsongen är lång och det kommer att se bättre ut. Bäst på plan var Anton Karlsson som stänkte dit 7 mål. Atte Pakarinen avlöste Abbe i målet tidigt i första halvleken och var riktigt bra hela matchen. Atte har sett riktigt bra ut på träningarna på senaste och jag tror att han bara kommer att bli bättre och bättre under säsongen.

Matchen i finska cupen mot Dicken slutade med förlust 23-31. Matchen såg lite ut som första matchen i serien mot Dicken då vi hängde med första 25 minuterna sen drog dom ifrån sista fem och hade fyra bollars ledning i halvtid. Andra halvleken började som den första då det var målsnålt och båda lagen spelade bra försvarsspel och målvaktsspel. Sedan när klockan började ticka mot 50 minuter så drog Dicken ifrån i målprotokollet. Vi började göra enkla tekniska fel och det straffade dom oss direkt med en kontring i röven. Ska man slå ett så bra lag som Dicken så måste man vara disciplinerade och göra få tekniska fel. Atte var återigen riktigt bra i målet med 15 räddningar. I anfallet var det igen Anton Karlsson som blev målbäst med sina 7 mål.

Nu har det varit ett längre landslagsuppehåll så vi har fått ladda om batterierna och tränat ännu hårdare för att ta våra första poäng. Nästa match är på onsdag borta mot Sjundeå. Då ska vi ta revansch för förra säsongens kvartsfinals förlust.

Vi hoppas alla fortsätter att komma till grottan och stötta oss. Det ger otroligt mycket. Dessutom var det riktigt kul att se att så många av våra egna ungdomar var på plats senaste matchen. Vi hoppas att det kommer ännu fler nästa hemmamatch då vi möter Pargas lördagen den 9/11 klockan 16.00