GrIFK mukaan Movemberiin

Marraskuu, englanniksi November, tunnetaan nykyisin myös Movemberina. Nimi Movember on yhdistelmä sanoista Moustache ja November mikä jo sinänsä avaa hieman tätä mysteeriä. Alun perin tarkoituksena Movemberissa oli lisätä miesten eturauhas- ja kivessyövän tietoisuutta ja kerätä varoja kasvattamalla viiksiä. Nykyään Movemberin aikana voi lisätä tietoisuutta ja kerätä varoja myös liikkumalla.

GrIFK Elit on miesten urheilujoukkue ja näin ollen mitä mainioin ryhmä tämän hyväntekeväisyystempauksen tukijana. Pelaajien ikähaitari on suuri mikä tarkoittaa että kaikilla ei välttämättä viikset vielä kasva mutta tästä huolimatta kaikki ovat mukana tavalla tai toisella keräämässä varoja ja nostamassa näiden vakavien sairauksien tietoisuutta.

Kivessyöpään sairastuu vuosittain noin 130 miestä mutta se todetaan noin 5000:lla. Yli kaksi kolmasosaa tapauksista todetaan 20-40 -vuotiailla miehillä. Harvinaisuudestaan huolimatta kivessyöpä on nuorten miesten yleisin syöpä. Kivessyövän tutkimuksessa tarpeet liittyvät entistä turvallisempien ja tehokkaampien hoitojen kehittämiseen (Syöpäsäätiö).

Näin toivomme että yhteistyökumppanimme ja fanimme myös näyttäisi tukensa miesten terveyden puolesta jotta pelaajillamme ja kanssa pelaajillamme olisi mahdollisuus mahdollisimman hyvään hoitoon kyseisen sairastumisen yhteydessä.

Me GrIFK:ssa haluamme panostaa yhteisöllisyyteen, hyvän tekemiseen ja näin taata hyviä tuloksia. Tule mukaan tekemään hyvää ja nähdään Luolassa!

Käy tutustumassa joukkueemme Movember-sivuihin, jossa voit lahjoittaa joko joukkueen yhteiseen keräykseen tai yksittäisten pelaajien luomille profiileille.