Mobia Cup kokoaa kovan kattauksen Siuntioon

Perjantaina ja lauantaina pelataan Siuntiossa alkukauden kovatasoisin käsipalloturnaus, Mobia Cup. GrIFK on mukana, ja kohtaa perjantaina Dickenin, lauantaina vuorossa isäntä SIF sekä viime kaudella SM-liigan runkosarjan sekä Suomen Cupin voittanut BK-46. Edessä on viimeinen puristus ennen ensi viikonlopun Suomen Cupin avausottelua ja viikkoa myöhemmin alkavaa SM-liigaa.

GrIFK on pelannut elokuussa kolme ottelua, joissa kaikissa maalitili ollut vastustajiin verrattuna plussan puolella. Kotiluolassa SIF kaatui 29-23, viikko sitten Turussa pelatun IFK-Cupin Grani vei nimiinsä voitettuaan ÅIFK:n 27-26 ja HIFK:n 26-21.

GrIFK:n edustusjoukkueet peräkanaa perjantaina

Perjantaina on Siuntiossa ohjelmassa neljä ottelua, joista kahdessa ensimmäisessä areenana valtaavat miehet. SIF ja BK-46 kohtaavat kello 16, ja GrIFK saa vastaansa Dickenin kello 17:40 alkavassa ottelussa. Granin värit pysyvät kentällä seuraavassakin ottelussa, sillä naisten avausottelussa GrIFK saa vastaansa KyIF:n. Illan päättää naisten ottelu SIF-Dicken.

Lauantaina turnaus alkaa jo aamuyhdeksältä, ja viimeisen ottelun startti on 18:20. Granin kannattajille kiinnostavimmat otteluajat ovat 10:40 (BK-46-GrIFK, miehet), 15:00 (SIF-GrIFK, miehet), ja 18:20 (SIF-GrIFK, naiset).

Viralliset ottelut alkavat 5.9. Suomen Cupin ottelulla ÅIFK:ta vastaan ja SM-liigan pelit alkavat lauantaina 12.9. kotiottelulla SIF:iä vastaan.