Roslander myös maaliskuussa SM-liigan tähtipelaaja

Patrik Roslanderin kevätvire tietää hyviä aikoja GrIFK:lle. Maajoukkueessakin maaliskuussa loistanut maalivahti keräsi myös maaliskuussa eniten otteluiden parhaimmistolle jaettavia tähtiä, ja kuten helmikuussakin, Paakin kovimmat haastajat olivat maalivahteja. Dickenin Bogdan Klepa jäi yhden ja HIFK:n Martin Börjes kahden tähden päähän Roslanderin seitsemästä.

Tähtipelaajavalinta on Roslanderille kaiken kaikkiaan jo seitsemäs. Kaksi ensimmäistä tuli HC Westin riveissä kaudella 2011/12 ja kaksi seuraavaa 2014/15 Dickenissä. GrIFK:ta edustaessaan Roslander oli tähtipelaaja myös viime kaudella marraskuussa ja kuluvan vuoden helmikuussa.

GrIFK:n pelaajiin valinta on osunut nyt kymmenen kertaa. Roslanderin lisäksi tällä kaudella on kruunattu lokakuussa Filip Churlevski. Häntä aiemmin Granin pelaajista ovat tulleet valituksi Carl Weurlander (huhtikuussa 2022), Atte Pakarinen kahdesti (helmikuussa 2021 ja tammikuussa 2017), Anthony Hellakoski (maaliskuussa 2021), Alexander Qvist (tammikuussa 2020) ja Albert Georgs (tammikuussa 2019).

Tähtipelaajapalkinto myönnetään kuukauden aikana eniten tähtiä keränneelle pelaajalle. Lista kaikista SM-liigan tähtipelaajaksi valituista pelaajista kaudesta 2000/01 alkaen löytyvät täältä.

 Artikkelikuva: Aki Ylivarvi @aki_kuvaus