NSM bronsmatch 1 – 18.4: KyIF-GrIFK 22-28!

Seger i första bronsmatchen!

Den första bronsmatchen i Kyrkslätt började med tuffa tag. Ledningen svängde åt båda hållen under matchens första halvlek. Under första halvlekens sista 10 minuter blir vi tuffare i försvaret och lyckas dra upp en lucka på 3 mål (11-14).

Den andra halveken är mållös för båda lagen i ca 7 minuter, men vi lyckas först med målgörandet. Efter det får Kyrkslätt ångan upp och med 9 minuter kvar är vår ledningen endast 1 mål.

Under de sista minuterna lägger vi i en extra växel, både i anfall och försvar, och lyckas till slut dra upp en lucka på 6 mål.

Vi gav vårt allt som vi lovade i 60 minuter och det ger oss en bra start till det andra mötet. Då skall vi ta medaljen hem till Grankulla!