NSM bronsmatch 2 -24.4: GrIFK-KyIF – BRONS PRONSSI

Bronset är vårt!

Det blev en riktig krigarmatch i 60 minuter, där Kyrkslätt fick en bättre start än vi. Vi jobbade oss vidare genom vårt täta och stenhårda försvar och lyckades vända läget till en 2-målsledning till pausen. I den andra halvleken höll vi ett litet försprång till den 45 minuten, då vi ledde med 3 mål. Efter det ändrade Kyrkslätt sitt försvar till ett högt 3-3 och lyckades svänga underläget med 3 mål till en ledning på 3 mål.

Det sammanlagda resultatet var +3 till oss då det stod 7 minuter kvar på tavlan. Vi lyckades med några viljemål hålla skillnaden vid 2-3 mål och efter slutsignalen fick vi fira brons. Go Grani!

Det har varit en lång och utmanande säsong! Vi vill tacka alla som stött oss på distans, sponsorerna, stödgruppen, lagledningen, styrelsen och föreningen. Vi skulle inte ha klarat oss utan er. Ett stort tack!

Laget har gjort otroliga framsteg under säsongen och vi har visat att vi kan utmana alla lag i serien. GrIFK Damer har spelat som ett LAG hela säsongen, och det är det vi är mest stolta över!

Nu tar vi en välförtjänt paus och försätter jobbet närmare sommaren.

Sköt om er och förhoppningsvis syns vi på hösten!