Vinst i Pargas: PIF-GrIFK 22-23

 

En vecka efter förra matchen, hemma mot PIF, hoppade vi på bussen som skulle ta oss till Pargas. Laget verkade taggat inför den gemensamma bussresan och förväntningarna var höga inför matchen! Vi anlände i god tid till PIUG och gick en sväng för att vara fräscha i benen till matchen. Vi gick igenom det sista i omklädningsrummet före matchen, vad vi fokuserar på och vad vi vill uppnå.

Vi får en pangstart på matchen och har en ledning på 4-1 efter 5 minuter. Vi har fina kombinationer framåt och får stop på Piffens försök. Piffen jobbar sig in i matchen och efter 15 minuter ligger vi jämt. Vi har förhastade avslut framåt och Piffen lyckas svänga dessa till snabba omställningar. Vi gör båda mål och före de sista 5 minuterna av första halvleken är det jämt. Vi lyckas bättre och drar ifrån till 12-15 i halvtid. I halvtid går vi igenom vårt försvarspel och anfallsspel där vi vill göra små justeringar för att kunna utnyttja situationerna bättre.

Vi inleder andra halvlek starkt och lyckas dra upp en ledning på 5 mål med 15 minuter kvar av matchen. Piffen kämpar emot och vi lyckas inte få övertaget. Vi tar förhastade avslut och Piffen närmar sig steg för steg. Med 5 minuter kvar är skillnaden 2 mål och vi har en nagelbitare framför oss. Både lagen verkar stressade och det blir en hel massa tekniska fel, vi lyckas hålla ut och vinner matchen med 1 mål. Piffen var en seg motsåndare och gjorde det svårt för oss.

Vi fortsätter med match i Sjundeå inkommande lördag kl. 17. Hoppas vi ses där!

Coach Pava och Anka

Ottelun tilastot

Ottelutiedot Tulospalvelussa