Otteluennakko 12.3. SIF-GrIFK

Sista omgången i grundserien har kört igång

Imorgon lördag möter vi SIF på bortaplan kl. 17.00 i Fennia Arena. Grundserien börjar lida mot sitt slut och det återstår endast fyra matcher innan slutspelet kör igång. Det finns ännu mycket att spela om för många av lagen och alla försöker hitta den rätta matchformen då endast några veckor återstår till vårens höjdpunkt.

Dicken har ett försprång för att ta hem grundserien, medan HIFK och GrIFK damer ännu har möjlighet att byta plats. SIF och KyIF ligger för tillfället på samma poäng och hinner ännu mötas före grundserien är slut, så en hel del spänning finns i luften.

Vi har haft en uppåtgående trend på träningarna och har en positiv go i laget. Vi har börjat hitta tillbaka till vårt spel under träningarna och hoppas vi även kan visa det under matcherna. Vi får nästan alla spelare på benen och förväntar oss en riktig fajt på lördagen, det har det alltid varit i matcherna mot SIF.

Vi fortsätter jobba vidare med att toppa formen för vårens matcher och imorgon är det en ypperlig chans att ta ett steg framåt. Denna match lönar det sig att komma och titta på!

Du kan också heja på distans

Vi hoppas att så många som möjligt kommer till Grottan och hejar! Annars sänds matchen på Solidsport för 5,90€/match eller 9,90€/månad eller 69€ All access där du får tillgång till alla FM-grundseriematcher. En del av summan går till GrIFK Damer.

Följ oss gärna!
Facebook: Grankulla IFK Damhandboll
Instagram: @grifkdamer
Webbsida: https://grifk-handball.com/naiset/

Vi ses i hallen!

Coach Pava och Anka