Final 3 Dicken-GrIFK 9.5 * 19.15

GrIFK en vinst från historiskt mästerskap

Den tredje finalen i damernas finalserie spelas i Britas på tisdag. GrIFK har mot alla odds vunnit de två första mötena mot de regerande mästarna och har en ledning på 2-0 i matcher. Det innebär att grankullaborna har chansen att avgöra serien och ta hem det första guldet på 14 år till Grankulla.

I de första två matcherna har GrIFK inlett starkt, men Dicken har alltid kommit ikapp. Andra halvlek har visat sig vara avgörande och båda gångerna har grankullaborna orkat bättre under de sista 10 minuterna.

Dicken är ändå rutinerade och vana med finaler, så något enkelt avslut på serien kommer det absolut inte att bli.

Pavas kommentar:

“Vi förväntar oss en jäkla tuff match med mycket känslor. Det viktigaste för att vinna matchen kommer att vara försvaret och målvaktsspelet. Jag hoppas att varenda kotte hittar till Britas och hejar oss till ett guld!”

Du kan också heja på distans!

Matchen sänds också på Handis-tv för 5,90€/match eller 9,90€/månad. En del av summan går till GrIFK Damer. Här direktlänk till matchen!