NSM 11.2 GrIFK-KyIF * 13.30

Grundseriens sista omgång drar igång!

Seriejumbon KyIF gästar GrIFK i Grottan på lördag, lagen möts för sista gången i grundserien. De tidigare matcherna har slutat i klara vinster för GrIFK (29-23 och 29-38). Efter de två första omgångarna har GrIFK 14 poäng i serietabellen, medan KyIF har 1 poäng.

Även om GrIFK går in i matchen som klar förhandsfavorit, kommer KyIF alltid hungriga och taggade på plats, så någon enkel match kommer det inte att bli. För GrIFK handlar det om väldigt viktiga poäng, eftersom grundserievinsten står och väger. För KyIF är det högst osannolikt att ta sig vidare till slutspel, men en liten teknisk möjlighet finns fortfarande.

En tyst stund före matchen

På måndag skedde en förödande jordbävning i östra Turkiet och i Syrien. Tusentals människor dog och otaliga hem förstördes. Hela Finlands handbollsfolk vill med en tyst stund hedra katastrofens offer och andra som lider av den. Lördagens match inleds med en tyst stund.

Grankulla IFK Handboll fyller 50 år

På lördag firar Grankulla IFK Handboll 50 år, vilket firas i Grottan under damernas match och på kvällen med festlig middag i Nya Paviljongen.

Under lördagens match kommer bland annat en spelskjorta att lottas ut i pausen.

Vi hoppass och önskar att så många som möjligt tar sig till Grottan för att fira 50 handbollsår tillsammans med oss.

Kom till Grottan och stöd laget i en viktig kamp!
Vi hoppas att så många som möjligt hittar till Grottan för att stödja GrIFK Damer!
Annars sänds matchen som vanligt på Solidsport, som har blivit Handis-TV. Här direktlänk till matchen! Det kostar 5,90€/match eller 9,90€/månad. En del av summan går till GrIFK Damer.

Följ oss gärna!
Facebook: Grankulla IFK Damhandboll
Instagram: @grifkdamer