NSM 4.2.2023 Dicken-GrIFK * 15.00

Chans för revansch i Britas

På lördag gästar GrIFK serieettan och färska cupmästaren Dicken i Britas.

Lagen möts på nytt en dryg vecka efter mötet i Finska Cupens semifinal. Då var Dicken klart bättre hela matchen och säkrade en finalplats genom att fälla GrIFK 32-24 (19-9). GrIFK hade problem både framåt och bakåt och lyckades inte komma upp till sin egen nivå i nåndera ändan.

Eftersom både Dicken och GrIFK samlat på sig lika många poäng under säsongen är lördagens match ytterst viktig. Vinnaren kan rycka ifrån den annars väldigt täta topp-trean och komma ett steg närmare en grundserievinst. Hittills har GrIFK, Dicken och HIFK alla spelat i kors i FM-serien så det finns ingen klar favorit.

Damerna har en fullspäckad träningsvecka och fokus ligger på att få upp tempot men hålla misstagen minimerade. Det egna spelet kommer att analyseras istället för att lägga för mycket vikt på vad motståndaren gör. Laget är mer än suget på revansch och kommer definitivt att vara taggat inför matchen.

Gratis inträde till matchen

Dicken firar 90-årsjubileum, därmed är det fritt inträde till matchen. Vi hoppas att så många som möjligt hittar till Britas för att stödja GrIFK! Annars sänds matchen som vanligt på Solidsport, som har blivit Handis-TV. Här finns matchen!

Följ oss gärna!
Facebook: Grankulla IFK Damhandboll
Instagram: @grifkdamer