Träningsmatch GrIFK-FINT04 37-19 & KIITOS TACK

Finlands F04 landslag kom på besök till Grottan i lördags. De möter i tur och ordning alla lag i FM-serien, denna match slutade med vinst 37-19 för GrIFK.

Det var gratis inträde till matchen, det frivilliga inträdet 127 euro gick oavkortat till GrIFK Damers Rosa bandet-insamling. Tack!

Målet uppnått!

Under oktober månad har GrIFK damer haft sin årliga Rosa bandet insamling, målet är att samla ihop 1.000  euro för att understöda cancerforskning.

Nytt för i år var att laget har värmt upp i ljusröda skjortor inför varje match, lagledningen har också burit ljusrött på bänken under alla matcher. Efter lördagens match auktionerades de ljusröda skjortorna ut, intäkterna från försäljningen går också till Rosa bandet insamlingen. Vi inväntar ännu några betalningar innan hela summan betalas in till Rosa bandet insamlingen, men med biljettintäkterna och auktionsintäkterna kommer målet att nås! Ett varmt tack till alla som bidragit! Kampanjen är fortfarande öppen, ännu hinner du vara med!

Ett stort tack till lagets samarbetsparter Craft Suomi och Intersport Suomenoja som möjliggjort skjortorna för kampanjen.

Tyttöjen T04 maajoukkue

 

Ottelun tilastot

Ottelutiedot Tulospalvelussa