NSM 30.9.: SIF – GrIFK * 14.00

Bortamatch mot SIF i Sjundeå!

På lördagen är det bortamatch mot SIF kl. 14:00 som gäller. Ta med dig familj och vänner för denna match vill du inte missa!!

Vad har laget tränat på i veckan?
Vi har haft mycket fokus på spel och spring för att fortsätta där vi slutade vår föregående match mot Cocks. I början av veckan har det varit mer fokus på vårt försvarsspel som vi vill utmana SIF med och mot veckans slut har vi finslipat vårt anfallsspel.

Vem möter vi?
Vi möter ett väldigt målmedvetet SIF som har en stark kämparglöd och som brottas till slut. SIF har ett mångsidigt spel med genombrott som skott bakifrån. Även målvaktslinjen är riktigt bra, så vi bör vara noggranna med våra skott. Hittills har de spelat ett 6-0 försvar som vi absolut skall utmana med mycket skott bakifrån och såklart också kontringar.

En spelare att följa med i motståndarlaget
Vill absolut nämna Madeleine Lindholm som återvänt ti Sjundeå efter att har spelat utomlands förra säsongen. Hon har ett väldigt hårt och precist skott och är inte rädd för att utmana. Därmed måste vi vara på alerten och ge kontakt för att störa hennes skott.

En spelare att följa med från vårt eget lag
Emilia Karell har haft en helt super start på säsongen. Med 13 mål på två matcher och ett sådant flow hon haft, så ska man absolut hålla utkik efter henne. Det märks att hon njuter på planen och hon bidrar med super fiilis och kämparglöd till hela laget.

Rutin innan matchen
Till mina rutiner inför en match hör att dricka en Nocco, göra om håret minst två gånger samt att jag alltid bjuder på sång och dans i koppin.

Fanny Reinikainen

Obs! Om du inte kan ta dig till Sjundeå kan du se matchen på Handis-tv  för 5,90€/match eller 9,90€/månad. En del av summan går till GrIFK Damer.

Följ oss gärna!
Facebook: Grankulla IFK Damhandboll
Instagram: @grifkdamer