NSM 30.9.: SIF – GrIFK 22-26

Laget anlände till Sjundeå taggat och väl förberett.

Matchen börjar jämnt och det blir mål i båda ändorna i snabb takt. Vi gör en del tekniska fel som stör vårt flyt i anfallsspelet. I försvaret jobbar vi hårt, men sista jobbet blir emellanåt lite slött, vilket resulterar i flera mål från linjen. Mot slutet av första halvleken gör vi ett noggrannare jobb och vi går in i halvtid med en 6-måls ledning.

Andra halvleken inleddes som den första. I mitten av halvleken började SIF knappa in på skillnaden, men vi lyckades ändå hålla lugnet till slut. Matchen slutade 22-26 och vi tar hem två poäng till Grottan!!

Vi gör jobbet bra emot Madeleine Lindholm och lyckas störa hennes skott som planerat.

Nästa match är redan på fredag hemma i Grottan, vi ses där 💚!  Kom i tid – guldlagets mästerskapsflagga hissas upp i Granigrottan 6.10 kl. 18.45 före matchen börjar kl 19.00.