NSM 16.12. GrIFK – HIFK 18-18

Jämn match med spännande handboll!

Det blev en jämn match från början till slut och publiken fick säkerligen njuta av spännande handboll. Vi spelade bra bakåt hela matchen, men framåt hade vi problem.

Speciellt i andra halvleken har vi en lång period där vi inte gör mål och det blir endast 3 mål på ca 22 minuter. Det blir också väldigt svårt att ta poäng i en match med så få mål, men Alexandra spelade en otrolig match i målet och vi slet i försvaret, vilket säkrade hem ett poäng.

Före matchen hade vi talat mycket om försvaret, och vi lyckades göra det vi kommit överens om, i största delen av matchen. I halvlek diskuterade vi vad vi hade gjort bra och vad vi kan göra bättre, känslan i omklädningsrummet under paus var ganska lugn och vi hade bra feelis under hela matchen, både på plan och på bänken.

Att spela jämnt är ju inte att vinna, men vi tog med oss det vi gjorde bra och jobbar vidare på de vi behöver förbättra, för att slå Dicken i onsdagens Women’s Baltic Sea Handball League match.

Tack till publiken, det var roligt att se hallen så full. 💚

Women’s Baltic Sea Handboll League mot Dicken!

Välkommen tillbaka till Grottan onsdag 20.12 kl. 20.15 – för vår fjärde match i baltiska ligan, den enda som spelas i Finland! För tillfället har vi två vinster och en förlust i bagaget och vi ser fram emot en spännande match mot Dicken!

Följ oss gärna!
Facebook: Grankulla IFK Handboll Damer
Instagram: @grifkdamer

Text: Sandra Laitinen
Foto: aki_kuvaus

Ottelun tilastot

Ottelutiedot Tulospalvelussa