WBSHL23 20.12.: GrIFK – Dicken 26-24

Årets sista match resulterade i en vinst mot Dicken!

Vi inleder matchen fint. Vi trycker i anfallet och gör en hel del enkla mål. Bakåt står vi aktivt och tätt, vi dänger på och tappar man en spelare kommer nästa och låser fast. Efter 10 minuter spelat börjar tekniska felen rulla in, även hos Dicken. Vi gör fel avslut och passningarna far i motståndarlagets händer, vilket de gör ett par kontringsmål på.

Dickens målvakt, Charlotta Brunberg, tar även fina räddningar. Efter en stund får vi vårt fokus tillbaka och vänder siffrorna på tavlan. Alexandra står som en mur i målet och räddar flera viktiga skott. Vi går in i pausen med ställningen 13-10.

I andra halvleken fortsätter vi jobba bra i försvaret, dock räknar vi fel ett par gånger då de får lätta inspel till linjen. De sista 5 minuterna tappar vi lite fokus och gör ytterligare tekniska fel. Siffrorna på tavlan går från 26-20 till slutresultatet 26-24.

Viktiga poäng tar vi med oss och nu ska vi alla njuta av en välförtjänt julsemester. God jul och Gott Nytt År till er alla! 🎅🏻

Text: Amanda Olsson