Granimalli

Granimallin Harrasteryhmät on tarkoitettu kaikille ala-aste ikäisille, sekä tytöille että pojille, jotka haluavat kokeilla tai harrastaa käsipalloa. Osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta käsipallosta mutta myös kokeneemmat harrastajat ovat tervetulleita. Ryhmissä harjoitellaan käsipalloa, joukkue- sekä fyysisiä taitoja monipuolisesti. Tärkeintä on pitää hauskaa liikunnan ja käsipallon parissa!

Mukaan tarvitset sisäpelikengät, liikuntaan sopivat vaatteet, juomapullon ja hyvän asenteen. Ryhmiin pääsee ilmoittautumaan Wilman kautta. Tervetuloa mukaan pitämään hauskaa käsipallon parissa!

Granimallin harrasteryhmät järjestetään seuraavasti:

Maanantaisin 15:00-16:00 Palloiluhallissa, Granhultin 1.-2.- luokkalaisille.

Perjantaisin 15:00-16:00 FA Solutions areenalla (Futiskupla jäähallin vieressä), Granhultin ja Mäntymäen 3.-6.- luokkalaisille.

Granimalli pohjautuu valtakunnalliseen Harrastamisen Suomen malli –hankkeeseen. Granimallin tavoitteena on luoda lapsille mieluisia ja maksuttomia harrastusmahdollisuuksia koulupäivän yhteyteen. Toimintaa rahoitetaan valtionavustuksilla.  (www.kauniainen.fi/varhaiskasvatus-ja-koulutus/peruskoulut-ja-lukiot/granimalli/)