Kahden maalin takaa-ajossa mitalijahtiin

Pronssisarjan ensimmäinen kamppailu pelattiin keskiviikkona Siuntion Folksam Arenalla. SIF onnistui kuudennessa keskinäisessä kohtaamisessa päihittämään GrIFK:n ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Luvut ensimmäisessä pronssipelissä kirjattiin 27-25 (15-15).

Näin GrIFK lähtee takaa-ajoasemassa hakemaan mitallia perjantaina pelattavasta toisesta ja ratkaisevasta pronssikamppailusta. Ensimmäisen ottelun jälkeen kummankaan joukkueen päävalmentaja ei ollut täysin tyytyväinen joukkueidensa peliin.

“Ei todellakaan parasta peliämme mutta kun saimme puolustuksen toimimaan pystyimme iskemään vastaan niin kaikki näytti ihan hyvältä” kommentoi Siuntion päävalmentaja Kaj Hagman

GrIFK:n päävalmentaja oli samaa mieltä omasta joukkueestaan “Lähtökohdat huomioiden ihan kelpo peli meiltä. Silti paljon jäi parannettavaa, liikaa tehtiin esimerkiksi helppoja teknisiä virheitä.” Koskue jatkaa luoden uskoa kauniaislaisten kööriin “Lähtökohdat huomiselle on kuitenkin ihan hyvät, ei eilinen meidän uskoa horjauttanut. Se oli vasta ensimmäinen puolikas, ja perjantaina saamme mahdollisuuden ratkaista mitalit kotihallissa.”

Perjantai ratkeaa pronssin kohtalo Luolassa. Tämän kauden viimeiseen otteluun Koskue toivoo suurta kotiyleisön tukea.

“Toivottavasti saadaan halli täyteen ja hyvä tunnelma, kuten edellisissäkin peleissä.”

Pukekaa vihreetä päälle ja tulkaa kannustamaan GrIFK mitaleille!

Pronssiottelu osa 2
Luolassa
28.4.2017 klo.19:00
TAPAHTUMASIVULLE

#BomBom