Tänään, keskiviikkona, käynnistyy kauden 2016-2017 viimeiset pelit GrIFK:n ja SIF:n osalta. Folksam Areenassa Siunitiossa klo. 18.30 starttaavassa pronssiottelun ensimmäisessä osaottelussa ennakkosuosikin asemassa on eittämättä GrIFK voitettuaan kaikki viisi keskinäistä kohtaamistaan tällä kaudella.

GrIFK – SIF 29 – 22
SIF – GrIFK 24-29
Suomen Cup (puolivälierä)
GrIFK – SIF 23 – 18

Vaikka keskinäisissä otteluissa voitot ovat kauniaislaisille 5-0 ja maaliero 144 – 113 niin ei se koko totuutta kerro. Ottelut ovat olleet sangen tasaisia ja tasaisuudesta kertoo tilastoissa se että siuntiolaiset ovat kahdesti johtaneet puoliajalla keskinäisiä otteluita. Tämä kertonee siitä että myös pronssiotteluissa vaaditaan joukkueilta ehjää 60-minuuttista jotta voitto irtoaa.

GrIFK:n Alexander Lång odottaa erittäin tasaista sarjaa jossa asenne ratkaisee.
“Kauden aikaisemmilla peleillä ja meidän viidellä voitolla ei tässä vaiheessa ole juurikaan merkitystä. Pronssipeleissä kaiken A ja O on asenne. Meillä ei ole varaa lähteä takki auki ottelusarjaan jossa lähtökohdat ovat tasan. Joukkueena meidän on taisteltava loppuun asti jotta se mitali sieltä irtoaisi.”

Pronssisarja pelataan kaksiosaisena ottelusarjana jossa otteluiden yhteenlaskettu maalimäärä ratkaisee pronssimitaleiden kohtalon.