Teoreettiset mahdollisuudet ylempään jatkosarjaan

Runkosarjan viimeisellä kierroksella GrIFK matkustaa SIF:n vieraaksi Siuntioon. Lauantain tasapelin myötä GrIFK tippui viidennelle sijalle ja todennäköisesti alempaan jatkosarjaan.

Teoriassa GrIFK:llä on vielä mahdollisuudet ylempään jatkosarjaan mutta ihmeitä saa tapahtua jotta näin kävisi. Ylemmän jatkosarjan paikka aukeaisi kauniaislaisille mikäli se voittaa vieraissa SIF ja sarjan pohjalla majaileva Dynamo Riihimäki onnistuisi jymypaukkuun Pirkkolassa Dickenin vieraana. Dynamo Riihimäki on ennen keskiviikon kamppailua onnistunut haalimaan pisteitä vain sarjajumbo PIF:ltä ja edellinen kohtaaminen Dickeniä vastaan päättyi 19-25 tappioon Riihimäellä.

GrIFK ja SIF ovat kohdanneet toisensa kahdesti tällä kaudella. Molemmat ottelut pelattiin Kauniaisten Luolassa ja näistä otteluista GrIFK selviytyi mallikkaasti kukistaen SIF:n lukemin 29-22 ja 23-18. SIF:llä on takanaan kaksi tappiota edellisistä kamppailuista kun se taipui 24-35 tappioon Cocksin käsittelyssä ja hävisi yhdeksällä maalilla Dickenin vieraana. Näin ollen SIF tulee varmasti pistenälkäisenä keskiviikon kamppailuun parantelemaan ennakkoasetelmia loppusarjaa silmällä pitäen. Asenne tulee siis nousemaan tärkeään asemaan kun keskiviikkona kamppaillaan runkosarjan viimeisistä pisteistä.

Ottelu nähtävissä myös Veikkauksen Live-TV:ssä.