Täydellä pistepotilla alempaan jatkosarjaan

Keskiviikkoiltana GrIFK kohtasi SIF:n, Siuntion uudessa hallissa. GrIFK:llä oli vain teoreettiset mahdollisuudet nousta ylempään jatkosarjaan kun se olisi vaatinut Dynamo Riihimäen voittoa Dickenistä Pirkkolassa. Ennen ottelua GrIFK:n takalinjan tuki ja turva Richard Sundberg kommentoi seuraavasti “Tässä ottelussa parannellaan alemman loppusarjan ennakkopistetilanteita. Voitolla meidän ero seuraavaan on kuusi pistettä ja häviöllä kaksi. Eli kyseessä on niin sanottu neljän pisteen ottelu.”

Reilun viiden minuutin kohdalla SIF johti ottelua 5-2 ja oli GrIFK:n aika lähteä kuromaan eroa kiinni. Ensimmäisen erän puolessa välissä ero oli pysynyt samana kun SIF johti 9-6. Toinen 15 minuuttinen ensimmäisestä erästä meni kuitenkin vierasjoukkue GrIFK:n nimiin luvuin 4-8 ja erätauolle lähdettiin kuin lähdettiinkin GrIFK:n 13-14 johdossa.

GrIFK aloitti toisen puoliajan siitä mihin oli ensimmäisellä puoliajalla jäänyt. Kuusi seuraavaa maalia syntyi SIF:n maalivahti Rony Levenin taakse ja eroa alkoi syntymään (13-20). SIF lähti vielä takaa-ajoon ja kuroi eron neljään maaliin kolmella perättäisellä osumalla (16-20). Neljää maalia lähemmäksi ei GrIFK enää siuntiolaisia päästänyt vaan onnistui kovan toisen erän alulla viemään pisteet mukanaan Kauniaisiin. Ottelun vaakuuttavimpana pelaajana palkittiin GrIFK:n Alexander von Numers.

Dickenin rökitettyä Dynamo Riihimäkeä kotonaan, lähtee GrIFK alempaan jatkosarjaan täydellä 12 pisteen potilla ja SIF kuudella pisteellä. Kamraatit Turusta (ÅIFK) ilman pisteitä ja Helsingistä (HIFK) kuudella pisteellä lähtevät haastamaan kauniaislaisia alemman jatkosarjan peleissä. Ensimmäinen kotiottelu pelataan Luolassa 25.2. klo. 16:00 kun vastaan asettuu HIFK.