Toinen pääsiäispäivä tuo välierät Luolaan

Tyly isäntä kiirastorstaina ollut BK-46 saapuu Luolaan kauniaislaisten vieraaksi. Kauniaisten Luolaan odotetaan suurta yleisömäärä kun kansallinen vapaapäivä tarjoaa käsipalloherkkua ja Raaseporista on huhuttu saapuvan bussillinen Karjaalaista fanikulttuuria.

Ensimmäisessä välierässä, Karjaalla, alkutahdit soivat tasasissa merkeissä ja vielä 25 minuutin kohdalla tilanne taululla oli 14-13. Tämän jälkeen seuraavan viiden minuutin ajan BK-46 päätti repäistä eroa ja puoliajalle mentäessä tulostaululla vilkkui luvut 19-14. Muutaman viikon levännyt BK-46 näytti toisella puoliajalla levänneet ja lakatut kyntensä kun se lisäsi johtonsa kymmeneen maaliin kun erää oli pelattu vain kymmenisen minuuttia. Loppulukemat 37-23 ovat tylyt mutta Kauniaisissa ei usko tähän tyssää.

“Meillä oli paljon teknisiä virheitä ja hukattuja palloja. BK:lle ansaittu voitto, mutta me tulemme vielä” kommentoi päävalmentaja Koskue torstaina koetuun tappion jälkeen.

Jo runkosarjassa GrIFK:llä oli vaikeuksia vieraissa BK-46:ta vastaan, mutta keskinäinen kohtaaminen Luolassa oli erittäin tasainen ja yksi yleisöystävällisin ottelu koko kaudella, loppuluvut tuolloin 28-28. Mainitsemisen arvoista myös on että keskinäisissä runkosarjaotteluissa BK-46:n Andreas Rönnberg iski kahdessa ottelussa huimat 20 maalia yhteensä. Tämä oli varmaan suuri syy siihen että Rönnberg oli miesvartioinnissa suurimman ajan ensimmäisessä välierässä ja sai tehtyä ottelussa vain yhden osuman.

Mielenkiintoinen toinen välierä tiedossa kun lähtökohdat ovat suhteellisen tasaiset ja pelistrategioissa kysymysmerkkejä leijuu ilmassa. Mutta se on varmaa että Luolassa tänään ei ääni lopu eikä taistelutahdosta kentällä tingitä.