Välierätrilleri kääntyi karjaalaisten hyväksi

Täpötäysi Luola sai maanantaina kokea harvinaista karnevaalitunnelmaa Käsipalloliigan välierissä GrIFK:n ja BK-46:n välillä. Sumutorvien ja kannustushuutojen saattelemana kentälle saapui kaksi keskittynyttä joukkuetta. Tunnelma oli käsin kosketeltava ja pelaajien naamoilta pystyi näkemään että kyseessä oli harvinaista käsipalloherkkua.

Tuomariparin alkuvihellys käynnisti ottelun ja heti kahdentoista sekunnin kohdalla Sami Silfver räjäytti kotiyleisön viemällä kotijoukkueen johtoon. Oscar Kihlstedt toi karjaalaiset tasoihin minuuttia myöhemmin ja sytytti entisestään kova äänisen ja yli satahenkisen vierasyleisön. Vuoroittain faniryhmät saivat syytä riemuun kun ottelu eteni tasaisissa merkeissä. Silfver vei GrIFK:n parhaimmillaan kolmen maalin karkumatkalle 14 minuutin kohdalla (7-4). Tämän etumatkan karjaalaiset pystyivät kuitenkin kuromaan umpeen puoliajalle mentäessä.

Toinen puoliaika jatkui kentällä ja katsomossa siitä mihin ensimmäisellä erällä jäätiin. Tasaisissa merkeissä joukkueet painoivat palloa maalin perukoille. Toisella puoliajalla kuitenkin BK-46 oli se joukkue joka onnistui saamaan pientä kaulaa ja johti parhaimillaan viidellä maalilla 47 minuutin kohdalla (25-30). Ero väheni kuitenkin loppua kohden ja Silfverin maalilla ajassa 59:16 GrIFK pääsi jo maalin päähän. BK-46 onnistui kuitenkin venyttämään viimeistä hyökkäystään ja vielä maalinteossa joten näin loppulukemiksi kirjattiin 31-33.

“Hyvä taistelu, pienet marginaalit ratkaisivat. Liikaa teknisiä virheitä meiltä. Hieno tunnelma hallissa. Perjantaina lähdetään täysillä taistelemaan, nyt meillä ei ole kuin voitettavaa Karjaalla.” kommentoi kotijoukkueen päävalmentaja Mikko Koskue.

Perjantaina Karjaalla voitolla sarja jatkuu vielä ainakin yhdellä kotiottelulla ja tappiolla pronssiottelu kutsuu. Paljon on siis pelissä mutta lähimuistissa on käännetty 0-2 tappioasema puolivälieräsarjasta. Mitä vain voi vielä tapahtua!