Buss till Karis på fredag

Vilken thrillermatch GrIFK och BK-46 bjöd på i måndags och vilken fantastisk stämning det var i Grankulla Grottan! På fredag är det dags för handbollskarneval igen, denna gång i Karis.

BK-anhängarna kom med ett stort gäng till Grottan i måndags och stödde sitt BK-46 och vi kan räkna med ett tredubbelt så stort stöd av dem hemma i Karis. Därför behöver Grankulla IFK:s herrar Er till Karis på fredag. Stödet av Er från läktaren är en viktig kugge för oss. För att få Er som inte har möjlighet att komma med egen skjuts så ordnar vi en supporterbuss åt just Er.

Plats: Grankulla Bollhall, gamla ingångens P-plats
Start: Fredag 21.4.2017 kl. 17:15
Pris: Vuxen: 22€ / Barn: 18€ (inkl. buss och inträde)
Max antal: 50 personer (först till kvarn som gäller, så tveka inte!)

Till priset ingår också ett förbi kön pass då bussen anländer till Karis. Anmälningarna sker via e-post till adressen “grifkhandboll.kansli[at]gmail.com”. Betalningen tas emot på plats i bussen kontant. Deadline torsdag 20.4. kl. 14.00

Så klä er grönvita, gräv fram något som för ljud för sig och kom till Karis för att heja fram och se när GrIFK vänder en 2-0:s matchserie till avancemang igen. Länk till Facebook evenemanget hittar ni HÄR.