“Vi är “all-in”!”

GrIFK åker till Karis idag för att spela sin tredje match i semifinalserien mot BK-46. Hittils har matcherna slutat i BK:s favör och de leder serien med 2-0.

Inget ideal läge för Grankulla IFK då de åker till Karis då GrIFK inte vunnit mot BK-46 ännu i år. I grundseriens sista match hemma i Grottan spelade man jämnt och i måndags blev det en bitter förlust med två bollar. I Karis har BK varit starkare och vunnit med klarare marginaler som kanske lite pratar för att BK-46 skall ta sin första finalplats på elva år.

“Vi är “all-in” idag och vi kommer att spela och ge allt vi har.” – Fredrik Forss (c)

Grankulla IFK åker ändå till Karis med endast en sak i siktet – vinst. Det skulle vara snopet att inte vinna en enda match i semifinalserien och så anser jag att vi är skyldiga Grankulla-publiken åtminstone en match till hemma i Grottan kommenterar en av GrIFK:s bakgrundspersoner. Ingenting är förlorat ännu trots att oddsen är emot oss, det visade vi senast mot Atlas . Finner vi tron på oss själva och får BK:s trio Kihlstedt – Rönnberg – Weber ens lite ur spel så är redan hälften vunnet fortsätter han.

GrIFK behöver all extra hjälp man kan få så se till att komma till Karis Idrottshall idag kl. 19.00 för att se på en av vårens intressantaste match. Länk till BK-46:s Facebook evenemang hittar ni HÄR.