Cocks ei antanut GrIFK:n yllättää Riihimäellä

Kauden lopun lähestyessä pisteiden merkitys kasvaa ja näin myös GrIFK lähti tosissaan hakemaan yllätyspisteitä Riihimäeltä Cocksin vieraana. Cocksilla oli viikonlopulta alla kaksi kovaa Baltian Liigan ottelua, kun taas GrIFK pääsi viikonloppuna lataamaan akkujaan. GrIFK ei kuitenkaan pysynyt Cocksin vauhdissa kolmeatoista minuuttia pidempään12:40 oli pelattu kun GrIFK:n parhaaksi valittu Richard Sundberg tasoitti pelin lukemiin 5-5. Tämän jälkeen kotijoukkue vastasi viidestä seuraavasta osumasta, joista kolme maalia paukutti ottelun parhaaksi valittu Teemu Tamminen. Tämä viiden maalin ero hieman lannisti vieraat, jotka sittemmin sortui helppoihin pallonmenetyksiin hyökkäyspäässä, joista Cocks rankaisi ja kuroi eron kymmeneen maaliin ennen puoliaikaa (16-6). GrIFK onnistui toisessa erässä pääsemään riihimäkeläisten vauhtiinToinen erä oli maalien valossa paljon tasaisempi ja GrIFK piti eron lopulta vain yhdessätoista maalissa vaikka erätauolle lähdettiin kymmenen maalin erolla.

Häviön
myötä GrIFK on yhä 21 pisteessä joka oikeuttaa neljänteen sijaan runkosarjassa kun enää kaksi ottelua on jäljellä. Näin ollen lauantain kotiottelu Karjaan BK-46:ta vastaan nousee arvoon arvaamattomaan ylempää loppusarjaa silmällä pitäen.