Pakarisesta GrIFK:n kautta aikojen ensimmäinen kuukauden tähtipelaaja miesten SM-sarjassa

Suomen käsipalloliitto valitsi Atte Pakarisen tammikuun Lähitapiola-tähtipelaajaksi. Tähtipelaajapalkinto myönnetään kuukauden aikana eniten Lähitapiolan-tähtiä keränneelle pelaajalle. Pakarinen onnistui tammikuun aikana keräämään kuusi tähteä joista molemmat olivat kolmen tähden suorituksia. Kolmen tähden valinnat tulivat perättäisissä otteluissa Dynamo Riihimäkeä ja Dickeniä vastaan.

Pakarinen on GrIFK:n miestenpaidassa SM-sarjan ensimmäinen kuukauden tähtipelaaja. HC Westin aikana tähtipelaajapalkintoja pokkasi Sten Toomla, Richard Sundberg, Thomas Lindström, Patrik Roslander, Benny Broman, Tapio Tierala, Tomi Kurppa, Rasmus Wahl, Christian Segersven ja Joel Sjölund.

Atte kommentoi valintaansa seuraavanlaisesti, “Todella hienolta tuntuu! Vaikea sanoa muuta, kun ei tälläistä ole sattunut omalle kohdalle aikaisemmin. Tämä antaa varmasti lisäpotkua ja itsevarmuutta pelaamiseen, mutta ei tässä voi tyytyväiseksikään ruveta kun kauden tärkeimmät pelit ovat vasta tulossa. Tästä jatketaan hyvillä fiiliksillä, koko joukkue on pelannut hyvin ja ollaan parannettu pelaamista koko ajan ja innolla odotan tulevia pudotuspelejä.”

Pystyykö Pakarinen pokkamaan lisää tähtiä kun pudotuspelit lähestyvät? Se jää nähtäväksi.

Kaikki tähtipelaaja-valinnat löytyvät täältä.