Ylemmän jatkosarjan ratkaisun avaimet Granin käsissä

Lauantaina GrIFK matkustaa Vantaalle taistelemaan voitosta, joka varmistaisi paikan ylemmässä jatkosarjassa. Kotijoukkue Atlas on sarjassa pisteen kauniaislaisia perässä kun runkosarjassa kaksi ottelua on pelaamatta.

Lauantai iltapäivän ottelua voi jo käytännössä pitää ratkaisuotteluna ylempään jatkosarjaan. GrIFK saisi kolmen pisteen eron Atlakseen mikäli he pystyvät viemään kaksi pistettä mukanaan Myyrmäen Palloiluhallilta. Jos pisteet kuitenkin jäävät Myyrmäelle on kauniaislaisten voitettava Karjaan BK-46 viimeisellä kierroksella ja toivottava apua turkulaisilta kamraateiltaan ÅIFK:lta Atlasta vastaan. Näillä ennakkoasetelmilla on siis voitolla suurtakin suurempi painoarvo.

Joukkueet ovat kohdanneet kahdesti tällä kaudella. Runkosarjassa GrIFK onnistui kotonaan niukalla kolmen maalin erolla voittamaan vantaalaiset ja myös Suomen Cupin välierässä GrIFK osoittautui paremmaksi lukemin 27-23. Keskinäisten otteluiden parhaina maalintekijöinä ovat kunnostautuneet, GrIFK:llä Richard Sundberg 9 maalilla ja Atlaksella Anthony Hellakoski 16 maalilla. Hellakoski on kuitenkin, Atlaksen ennakon mukaan, loukkaantumisen takia sivussa huomisesta kamppailusta.

Nähtäväksi jää, pystyykö Atlas parantamaan aikaisemmista kohtaamisista ilman kovinta maalintekijäänsä?

Toivomme näkevän mahdollisimman vihreän vieraskatsomon Myyrmäellä!

Atlas Vantaa – GrIFK
Myyrmäen Palloiluhalli
10.2.2018 klo.15:00

#BomBom