Grani päätti vuoden voitolla

Miesten SM-liigan viimeinen ottelukierros vuonna 2017 saatiin pelattua keskiviikkoiltana ilman yllätyksiä. Kauniaisten Luolassa GrIFK pöllytti vieraakseen saapunutta HC HIK:ta mielin määrin ja lähtee joulutauolle 38-17 (18-9) voitto taskussaan. Karjaalla BK-46 pisti Cocksin ahtaalle, ja muissakin otteluissa mentiin pitkälti ennakkokäsikirjoituksen mukaan. HIFK palasi Turussa voittokantaan ja Atlas Vantaa sekä Dicken ottivat varmat voitot PIF:stä ja SIF:stä.

Granin valmistautuminen otteluun näytti onnistuneen hyvin. Pelaajilla riitti heti alusta asti motivaatiota ja malttia puolustaa hankolaisten yritykset pois. Kahdeksassa minuutissa taululla paistoi lukemat 5-0, siitä toinen mokoma aikaa, ja tilanne oli jo 9-2. Hauskinta aikaa vietti Patrik Lång, joka pääsi nakutti laidalta maaleja.

Miesten MM-karsintaottelut tammikuussa 2018 Vantaalla.

Mikko Koskue pisti vaihtoruletin jo hyvissä ajoin pyörimään, antaen estradin nuorten lupausten ja vähemmälle hyökkäysajalle jääneiden haltuun. A-junnut Niclas Laurent ja Jere Kantee sekä hieman kokeneempi Johan Svahn saivat arvokkaita liigaminuutteja runkopelaajien tyytyessä vähempään, tai kokonaan sivustakatsojiksi.

Tähtiraati palkitsi seitsemän maalia viimeistelleen Långin kolmella, maaliennätyksensä (5) SM-liigassa tehneen sentteri Laurentin kahdella, ja Långin kanssa yhtä monta maalia mätkineen Richard Sundbergin yhdellä tähdellä.

Hangon kausi ei todellakaan ole sujunut kuin Drumsössä, ja se näkyi pelikentällä keskiviikkonakin. Alistuneen oloiselta joukkueelta puuttui terävyys, eikä kahden pelaajan loukkaantuminenkaan auttanut asiaa. Tehokkaimmiksi nousi kaksi vuonna 2000 syntynyttä pelaajaa, neljästi maalannut Jonathan Manner ja kolme maalia tehnyt Robert Bäckman.

Lisää ottelusta:
SM-liiga >
Västra Nyland >

Liigassa nyt kuukauden tauko

SM-liiga väistyy nyt hetkeksi pyhien ja maaotteluiden tieltä tauolle ja jatkuu viikolla 3 muutamalla jatkosarjojen kannalta merkityksellisellä ottelulla.

Cocks ja GrIFK ottavat keskiviikkona 17.1. varaslähdön kevätkauteen, perjantaina 19.1. kohtaavat HIFK ja SIF, lauantaina 20.1. on kaksi ottelua (Dicken-Atlas Vantaa ja PIF-BK-46) ja kierroksen täydentävät sunnuntaina 21.1. HIK ja ÅIFK.

Miesten maajoukkue pelaa tammikuun alussa kaksi kotiottelua MM-karsinnassa. 4.1. Vantaalle saapuu Slovakia ja viikkoa myöhemmin 11.1. Luxemburg.

Ottelun tilastot

Ottelutiedot Tulospalvelussa