GrIFK haki pisteet Hangosta

GrIFK:n käsipallomiehistö kävi toistamiseen kuluvan kauden aikana Hangossa, tällä kerralla SM-liigan merkeissä. Kokoonpanoaan hieman edellispeleistä rukanneen vierasjoukkueen jalka kulki heti alussa terävämmin ja kun GrIFK teki ottelun seitsemän ensimmäistä maalia, voittaja oli käytännössä ratkottu heti kättelyn jälkeen. Puoliajalla ero oli venähtänyt 11 maaliin. Toinen puolituntinen oli tasaisempi ja kotijoukkue HC HIK sai hyviä onnistumisia alleen tulevaa ÅIFK-peliään ajatellen.

Richard Sundbergin kanssa puolet joukkueensa maaleista viimeistellyt laituri Jasper Hellberg valittiin ottelun vakuuttavimmaksi pelaajaksi ja miehen kommentti kertoi ottelusta lähes kaiken oleellisen: ”Käteen ei tästä pelistä jäänyt kuin kaksi pistettä. HC HIK oli parempi toisella puoliajalla.”

Jotain kuitenkin sentään jäi, GrIFK:n nuorisokaartin Niclas Laurent nimittäin pelasi Hangossa ensimmäisen SM-liigaottelunsa ja onnistui toisella jaksolla viimeistelemään uransa ensimmäisen liigamaalin.

SM-liiga >
Västra Nyland >

GrIFK palaa seuraavaksi parin viikon vieraskiertueen jälkeen vihdoin kotikonnuille kun seuraava ottelu pelataan tulevana keskiviikkona 4.10., jolloin Luolassa vastakkain asettuvat Liigan ainoat puhtaan pelin joukkueet GrIFK ja Cocks. Kärkiottelu alkaa kello 19:00.