GrIFK:lle varma voitto Paraisilla

Liigakauden mainiosti aloittanut GrIFK kävi Paraisilla hakemassa kauden neljännen voittonsa. Heti alusta komennon ottanut vierasjoukkue karkasi isäntien otteesta pitämällä puolustusmuurin niin tiiviinä että kotijoukkue onnistui rikkomaan kuparisensa vasta kymmenen pelatun minuutin jälkeen seitsemän metrin heitosta 1-4 kavennuksella. Puoliaikaan mennessä ero oli jo kahdeksan maalia (9-17) ja toisella jaksolla eroa tuli muutama lisää.

Loppulukemat 18-30 virittyi maalikunkuksi nousseen Richard Sundbergin mukaan hyvän latauksen ansiosta.

“Lähdimme sata lasissa heti alusta, ja materiaalimme on kuitenkin Paraisten materiaalia parempi. Tiesimme, että he olivat pelanneet hyvin kotona Siuntiota ja Atlasta vastaan, joten lähdimme tosissamme peliin.”.

Paraisille tappio oli jo peräti 23. peräkkäinen SM-liigassa. Viime kaudeksi divarista nousseen joukkueen pääottelut runkosarjassa tosin on vasta edessä, kun maajoukkuetauon jälkeen joukkue vierailee seuraavaksi ÅIFK:n luona Samppalinnassa ja saa sen jälkeen vieraita Hangosta.

GrIFK ehtii palautua vain päivän kunnes taas mennään. Tiistaina 17.10. Luolassa pelataan Suomen Cupin loppuottelupaikasta Atlas Vantaata vastaan. Otteluparin voittaja pääsee isännöimään Cupin loppuottelua, joka pelataan 2.12.

(Kansikuva: Robert Lemberg)