Grani liigakärjen vieraaksi Pirkkolaan

SM-liigassa pelataan keskiviikkona lokakuun viimeinen täysi pelikierros. Kehäkolmosen ulkopuoliset joukkueet kohtaavat toisensa Riihimäellä (Cocs-PIF), Karjaalla (BK-46-ÅIFK) ja Siuntiossa (SIF-HC HIK). Pääkaupunkiseudun joukkueet ottelevat Myyrmäessä (Atlas Vantaa-HIFK) ja Pirkkolassa, jossa GrIFK haastaa liigan viimeisen puhtaan pelin joukkueen Dickenin.

Dicken on esiintynyt alkukauden otteluissa todella vahvasti. Challenge Cupissa joukkue eteni 32 parhaan joukkoon pudottamalla moldovalaisen nimihirviön SSSCJRO-1 Tiraspolin yhteismaalein 66-46, liigassa joukkuevoiman ovat ehtineet tuta mm. Cocks ja viime lauantaina HIFK. Loukkaantumisetkaan eivät ole päässeet lauttasaarelaisten menoa pahemmin häiritsemään ja kun Timmy Thor teki viikko sitten paluun joukkueeseen, Dicken sai jälleen yhden elementin jo ennestään vahvaan rosteriin josta peräti seitsemän on nimetty maajoukkueen ensi viikonlopun Japani-otteluihin.

Kaj Hagman: ”Hyökkäyspeliin saatava varmuutta”

GrIFK kärsi lauantaina 20-26 kotitappion tiivistunnelmaisessa ottelussa SIF:lle. Päävalmentaja Kaj Hagman oli ottelun jälkeen tyytyväinen puolustuspeliin, ja kotiinjuoksuihin. Hyökkäyksissä sen sijaan ajoitukset olivat pelaajilta pahasti pielessä, mikä näkyi lukuisina pallonmenetyksinä ja harhasyöttöinä.

Hanakasti kontraavaa sarjajohtajaa vastaan pallosta on pystyttävä pitämään parempaa huolta…

[”Kommentit”]

Dicken-peliin kaksi yhden hinnalla Veikkauksen mobiililipulla

Veikkaus tarjoaa Etuasiakkailleen tiettyihin käsipallon SM-liigaotteluihin kaksi yhden hinnalla edun, jonka saa käyttöön lunastamalla Veikkauksen mobiililipun. Mobiililippu on lunastettavissa viikko ennen ottelua ja mobiililippuja on jaossa 50 ensimmäiselle.

Ottelu on nähtävissä myös Veikkaus TV:stä, mutta omiensa kannatus onnistuu paremmin paikan päällä, joten eiköhän nähdä Pirkkolassa!