GrIFK kahdesti viikon sisään Cocksin kimppuun

Ottelut ja panokset kovenevat kun SM-liigan runkosarja lähestyy loppuaan. GrIFK:lla on jäljellä vielä neljä ottelua, joista kahdessa seuraavassa vastaan asettuu kovin mahdollinen vastus. Keskiviikon rästiotteluun Cocks saapuu liigan piikkipaikalta vain yhden tappion kärsineenä. Samat joukkueet kohtaavat toisensa ohjelman mukaisesti Riihimäellä lauantaina 2.2.

Mestareiden liigan kiireistään päässyt Suomen mestari on voinut viime ajat keskittyä täysin rinnoin SM-liigaan ja tahti on ollut sen mukaista. Vaikka se on muita kärkijoukkueita vastaan joutunut taistelemaan pisteistä viimesekunteihin saakka, on muille tullut noutaja jo hyvissä ajoin. Grani lähtee kuitenkin liikkeelle luottavaisena. Oman pelin kehittäminen on koko kauden sujunut hyvin ja nyt on luvassa ensimmäinen näytös siitä mitä ensimmäistä kertaa yhdessä pelaava tehokaksikko Hellakoski-Zujic saa aikaan.

Cocksin rosterista on oikeastaan turha lähteä nostamaan ketään toisensa yläpuolelle. Liigan laadukkain kokoonpano sisältää joka tontille huippupelaajan, parhaassa tapauksessa kaksi. Seuran viimeisimmän hankinnan, Latvialaisen Nils Kreicbergsin, taidoista ei vielä ole satu kunnollista kuvaa mutta maajoukkuemies on aina maajoukkuemies.

Vapautuneesti Cocksia haastamaan

Nikola Zujic on GrIFK:n pelaajista ainoana tällä kaudella ehtinyt kokea Cocksin vahvuuden pelatessaan vielä Hangon riveissä. Tuolloin tuli takkiin 20-31 ja Zujicin saldoksi kuusi maalia.

– Varmasti on tulossa kova ottelu, mutta samalla on myös hienoa päästä haastamaan Mestareiden liigajoukkuetta. Jos puolustuksemme toimii ja saamme estettyä heidän vastaiskut meillä on hyvät mahdollisuudet yllättää.

Uuden pelaajan sisäänajo uusiin ympyröihin on sujunut mainiosti:

– Pelaajat ovat auttaneet minua omaksumaan joukkueen tavat hyvin ja valmentaja yrittää saada taktiset kuviot selviksi. Kaikki kulkee oikeaan suuntaan.

Neljän pelipäivän viikko

SM-liiga etenee tällä hetkellä tiukalla ottelutahdilla sillä kahden seuraavan viikon aikana pelejä on peräti kahdeksana eri päivänä. Tiistaina 29.1. Dicken hakee voittokululleen jatkoa SIF:iä vastaan, keskiviikkona pelataan Luolassa, perjantaina 1.2. Dicken on jälleen tulessa Turussa ÅIFK:n vieraana ja HIFK yrittää päättää tappioputkensa edessä PIF:iä vastaan.

Viikonloppuna ohjelmassa on kolme ottelua. GrIFK ja Cocks kohtaavat siis toistamiseen lauantaina, jolloin pelataan myös ottelut HIK-Atlas Vantaa ja SIF-BK-46.

Ensi viikko alkaa jo maanantaina jolloin HIK käy Riihimäellä, Atlas Vantaa saa keskiviikkona 6.2. vieraakseen ÅIFK:n, GrIFK matkaa perjantaina 8.2. Paraisille ja lauantaina 9.2. HIFK käy Karjaalla. Dicken pelaa viikonloppuna EHF Challenge Cupia Luxemburgissa kahden pelin verran.

Runkosarjan viimeinen ottelukierros pelataan keskiviikkona 13.2. jolloin kaikki ottelut (SIF-Atlas Vantaa, HIK-PIF, GrIFK-HIFK, Dicken-BK-46 ja ÅIFK-Cocks) alkavat yhtäaikaa kello 19:00.

Liput 13€ / 8€